Redo med dammsugare och mopp

Ett hett tips om du ska spela luftgitarr med en mopp är att göra det INNAN du börjat stopp ned den i hinken. Bara så du vet! För övrigt kan jag nog ärligt säga att jag nog aldrig kommer att testa att göra som tjejen på bilden, även om det ser lite kul ut. Men varför en mopp? Eller dammsugare? Ja, det är helt enkelt så att jag ska hjälpa en kompis i Umeå att flytta i sommar och jag var rätt säker på att jag skulle få sköta stora delar av hennes flyttstädning eftersom hon ... ja, låt oss säga att hon har ett skillset där städning inte ingår!

Jag hade fel!

Det händer att jag har fel, och jag är inte en sämre människa än att jag kan tala om det och stå för det. Det visade sig att min kompis har valt att hyra in en städfirma i Umeå för flyttstädning så vi kan fokusera på att bara flytta. 

Det var en lättnad faktiskt! Jag ringde henne förut och frågade om hon hade laddat upp med städprylar. Hennes skratt porlade ur henne medan hon glatt berättade om städfirman som hon bokat in. Så nu ska jag bara se till att ta mig till Umeå på bästa sätt. Funderar på att flyga upp den här gången men med tanke på allt strul som varit med piloter och sånt nu i början av sommaren så kanske det är bättre att åka tåg. Jag får fundera lite tror jag. 

9 Jul 2022