Ta hand om ditt hår på bästa sätt

De flesta av oss vill ju ha det där svallande håret, men för att få det, eller bibehålla det, så gäller det att ta hand om sitt hår. Det på fler sätt än bara ett! Dels är det ju bra att se till att tvätta det på rätt sätt och med rätt sorts produkter. Det är även bra att då och då göra en hårinpackning samt att det även kan vara värt att använda hårtillskott. Läs mer om olika varianter av det på FitnessFrank.se

Välj rätt schampo och balsam

Du bör inte tvätta håret varje dag, utan det räcker väl med 2-3 gånger per vecka. Se till att välja rätt sorts schampo och balsam för din hårtyp. Det är ju så att det finns olika hårtyper som fett hår, torrt hår, färgat hår, normalt hår. Sen, tvätta på rätt sätt. Det är ofta bra att tvätta det med schampo två gånger samt avsluta med balsam. Ha sedan i en hårinpackning, varje eller varann vecka.

Smart med hårtillskott

Att använda hårtillskott är även det bra för ett välmående hår! Det kan nämligen göra att du får ett hår som blir starkare, fylligare och skinande! Det kan även motverka att du får håravfall. Många av hårtillskotten är även bra för din hud och dina naglar med. För att hitta det tillskott som passar dig bäst, se gärna till att jämföra olika av dem. Det kan du göra på FitnessFranks sida. 

7 Feb 2022