Dagen efter en svensk midsommar

En svensk midsommar är helt underbar. Speciellt om vädret är fint, och det var det ju igår. Man äter sill och potatis, och tar en nubbe till det. Och en nubbe till, och sen en öl eller två och sen på kvällen är det fest såklart. Så var det i alla fall för oss, och jag hade extremt roligt hela kvällen. En kompis till mig som var med på samma midsommarfest råkade nog ta kanske 2 nubbar för många, och också ett par öl mer än hon kanske borde gjort. Hon har lite ont i huvudet idag. Men det är inte allt hon ångrar. Hon lyckades också göra sönder sina glasögon igår. 

Hon tänkte nog inte riktigt klart

Det var egentligen ganska kul, för hon hade tappat ned sina glasögon i sjön när vi badade. Hon plockade upp dem och när vi kom tillbaka till festen så kom hon på den supersmarta idén att torka sina glasögon. På grillen. Ja, ni fattar hur det gick? De smälte såklart och i morse när hon fick syn på dem så började hon skratta hysteriskt. Samtidigt som hon satte sig med mobilen för att köpa nya glasögon online så sade hon till mig "Varför stoppade du mig inte från att grilla mina glasögon för?"

Ja, hur stoppar man en onykter kvinna som kommit på en perfekt lösning? Om ni vet så får ni gärna dela med er för jag har ingen aning. Jag hade nog aldrig kunnat stoppa henne, och ska jag vara ärlig så var det faktiskt rätt kul också. 

22 Jun 2019