Dags att börja planera skidresa igen

Fattar ni hur länge sedan det var man stod på ett par skidor i en backe och längtade efter att få kasta sig ut? Mars 2019 var det för min del i alla fall, jag vet inte hur det är för dig. Men nu är det dags att börja kolla på det igen för nu är vintern på gång. Nya skidglasögon lär jag ju behöva det är en sak som är säker för de mår aldrig bra av att ligga i en låda i flera år. Har testat det förr och visst, man kan byta gummibandet, men det är roligare med nya! 

Undrar om kläderna passar

Mer än två år har gått sedan jag testade skidkläderna och med lite för mycket stillasittande och lite för mycket god mat finns det en liten risk att kläderna har krympt! De var ju lite stora när jag hade dem senast och skidhandskar kanske inte påverkas på samma sätt som ett par byxor men jag ska nog ta och prova dem nån dag snart, ifall jag behöver köpa nytt även där. 

Hemma eller utomlands?

Jag är nog inte riktigt redo att åka till alperna ännu så det får bli ett par dagsresor till att börja med i vinter. Sedan kanske jag och nån kompis hyr en stuga när man känner att man vill ha en veckas sammanhängande skidåkning. Jag ser verkligen fram emot detta nu! Jag är så trött på att sitta hemma och göra ingenting liksom, eller ja... trött på att inte kunna dra iväg för saker att göra det har jag ju hela tiden. 

17 Oct 2021