Episka minnen

Jag har tagit upp löpningen igen. Sommaren bjöd på alltför mycket av god mat och alkohol och extrakilona har kommit som ett brev på posten. Så för att komma in i ett lite hälsosammare tänk så har jag snörat på mig mina Adidas och tagit mig ut i löpspåret igen - och det känns fantastiskt. Jag tillhör de som när jag börjar göra en hälsosam sak så faller övrigt också på plats, dvs, nu när jag springer så börjar jag per automatik samtidigt att äta mindre skräp och mer nyttigheter. Det borde ju vara tvärtom egentligen, för att skapa någon form av balans, men så funkar inte jag.

Snygg i spåret

Anyway, jag gick ut för att handla lite nya, snygga träningskläder för att liksom peppa mig själv lite extra och kom hem två par nya leggings, nya strumpor och en ny t-shirt särskilt avsedd för löpspåret. Över t-shirten har jag mina gamla klasströjor från gymnasiet som jag älskar men inte använder någon annanstans. Vi beställde nya klasströjor i form av hoodies varje år och jag har därför tre stycken som jag vårdar ömt. De håller sjukt bra kvalitet och är som nya fortfarande. Jag har en rosa, en lila och en svart, var och en med ett fint tryck som vår klass gemensamt valde ut.

Jag älskade tiden på gymnasiet, hade världens bästa klass och läste trivdes väldigt bra med både ämnen och lärare. Jag hade nog väldigt tur med mina val... Så ja, klasströjorna vårdar jag ömt.

Efter ett tiotal löppass har jag hittat formen och springer på ganska bra, det blir en aktiv vinter i år har jag på känn.

16 Sep 2019