Funderar ni på en julklapp till lilla mig?

Jag kan mycket väl vara den svåraste personen att köpa julklappar till. Jag är fortfarande ett riktig barn som kan bli väldigt arg om jag inte får det jag önskar mig - patetiskt, jag vet. Förra året fick jag ett par byxor av mamma, ett par fina i skinn som verkligen passade. Men; jag ville ha ett par andra skinnbyxor och kunde knappt glädja mig.

Nu låter de väl som att jag är världens mest bortskämda snorunge här, men till mitt försvar så ska jag säga att de byxor jag ville ha var betydligt billigare och att de jag fick används väldigt flitigt. Det var bara den första besvikelsen som talade.

Nåja, jag får väl lära mig hur ett riktigt pokerproffs agerar och hålla masken då jag öppnar paketen. “ Åh, ett par strumpor - precis vad jag önskade mig. Tack snälla mormor “

Med detta sagt: i år har jag ett förslag som garanterat kommer att göra mig överlycklig. Jag vill ha en upplevelsepresent!

Ge mig en upplevelsepresent tack

Det jag verkligen skulle vilja ha är en upplevelsepresent. Min kompis Sara fick en sådan då hon fyllde år och hon var riktigt nöjd. Vad hon fick? Ja, hon fick åka en luftballong tillsammans med sin kille. Tydligen så var det något utöver det vanliga - hon pratar fortfarande lyriskt över hela grejen. Men, jag vet inte om jag skulle våga att åka så högt upp och där varenda vindpust - tydligen, enligt Sara - känns som en orkan. Jag skulle nog hellre flyga - men stanna kvar på marken.

Flyga vindtunnel verkar dödscool

Det finns en slags vindtunnel som gör att man kan flyga - men utan att hoppa från ett flygplan. Fallskärm på marken, alltså. man får tillsammans med en instruktör hoppa ut i tunneln och känna exakt samma sug i magen som vid ett vanligt fallskärmshopp. Det ska tydligen vara extremt roligt och utmanande.

En sådan upplevelsepresent skulle definitivt passa mig som är lite höjdrädd. Eller kanske ett besök på ett spa vore bättre? Eller kanske en trerättersmiddag? Eller kanske att prova en dag som fotomodell, eller kanske en vinprovning? Jag kanske helst av allt ändå vill ha en matlagningskurs. Det är nog dags att lära sig att laga annat än köttbullar och spaghetti och köttfärssås.

Nu fick ni några förslag kring vad ni ska köpa till mig i julklapp. Jag lovar att jubla som en galning så fort jag öppnar paketet - oavsett vilken upplevelse jag får.

18 Dec 2017