Göra något åt mina sneda tänder

Jag har alltid haft lite sneda tänder, men inte gjort något åt saken. Jag hade ingen tandställning när jag var yngre, för det vägrade jag. Men nu när jag har blivit äldre så ångar jag det lite så, att jag inte gjorde det, redan då. Jag är inte så förtjust i tanken att ha en räls på tänderna nu, men vill gärna korrigera mina tänder. Sökte runt lite på nätet efter detta med tandreglering och hittade något som heter Invisalign. Det är visst en form av tandreglering där man flyttar på tänderna, utan att man behöver ha en tandställning. Så kanske ska satsa på detta med Invisalign Stockholm!

Smart sätt att reglera tänderna på

Läste det att när man använder sig av Invisalign så är det genomskinliga tandskenor som man använder sig av för att flytta på tänderna. Dessa är specialgjorda för den person som ska ha dem, så att de sitter bra och är bekväma. Man byter tandskena varje vecka, så att tänderna lite i taget flyttas till den plats de ska vara på. Då gör det att man kan få raka fina tänder på bara ett par månader. Det låter ju hur smidigt som helst tycker jag.

Jag ska ta och kolla upp detta lite närmre, hur det fungerar och om det kan vara något som kan passa mig. Vore inte fel att göra det nu, så är man klar till sommaren är här. 

14 Mar 2019