Kul med pyssel

Något jag har kommit att göra allt mer den senaste tiden, det är att pyssla. Att jag sysslat med en del DIY inom skönhet innan är ju en sak, men det är rätt kul att även göra DIY-pyssel. Har hittat bra grejer från OMY att använda mig av bland annat. OMY är ett varumärke som designar en hel del inom just pyssel och DIY. Fördelen med deras grejer är att alla kan använda dem, både stora och små!

Pyssel passar alla

Att pyssla, det är något många tänker att dagisbarnen gör, eller att man sitter hemma med barnen och gör det. Visst är det en del av det, men även som vuxen kan man gilla att pyssla. Dock är det nog mer vanligt att de flesta kallar det för DIY, som betyder do it yourself. Men, i praktiken är det ju faktiskt lite samma sak. Det är inte fel att ha en hobby och att kunna skapa och tillverka saker, det är ju hur kul som helst. 

Våga testa nya saker

Inom pyssel och DIY finns det ju hur mycket som helst. Det kan vara allt från att bara färglägga saker till att bygga stora möbler. Man får testa sig fram vad det är för pyssel som man gillar att göra mest. Sedan själv bestämma om man vill kalla det för att man pysslar eller att man sysslar med DIY. 

2 Sep 2021