Mysigt med höst

höst

Nu är hösten här, eller ja den är på gång i alla fall. Man märker av det på luften, den är annolunda mot vad den är under sommaren. Den är friskare eller vad man ska säga. Sedan så börjar ju löven ändra färg med samt att det varit en del regn. Idag är det dock bra väder, solen skiner och det är relativt varmt. Jag älskar hösten. Det är då man kan klä sig i stickade tröjor, snygga kjolar och höstmysa. Man kan ägna sig åt hudvård med, finns bra produkter på https://fitline-beautyline.se/ som ett exempel. Sedan är det inte fel att gå ut i skogen med, i alla fall dagar som denna. Leta svamp som man kan plocka och göra ordning hemma.

Skaffa mig kamin

Jag funderar på att sätta in en kamin eller kolla om det går att göra en öppen spis eller liknande hemma. Det är ju mysigt att kunna sitta vid den under hösten och vintern och kanske läsa en bok, dricka varm choklad eller ett glas rött. Dock är det väl regler kring hur man får sätt ain sånt och inte. Ska kolla upp det i alla fall.

Ser även fram emot vintern

Även vintern kan ha sin charm, om det är snö och lagom kallt så att säga. Brukar även åka på skidsemester då, gillar att åka utför. Inte bokat än, men funderar på om det kanske blir Sälen eller nåt i år?

13 Sep 2019