Om jag hade råd skulle jag åka till Kuba!

Jag förverkligar just nu en av mina stora drömmar då jag går min dansskola i London. Men jag har en annan dröm, och det är att resa runt jorden och besöka en mängd olika platser. En av dessa platser jag vill till är Kuba. Att resa till Kuba just nu, när jag studerar, är troligen inte något jag har råd att göra. Det är om jag tar ett extra jobb och börjar spara. Dock har det ju blivit en del shopping i London det senaste, så att spara är inget jag är så bra på.

Njuta av sol och bad

I mina drömmar och visioner så ser jag mig själv på en strand på Kuba, självklart en mojito eller en Cuba Libre i handen och så bara njuter jag.Har läst att Varaderos stränder är lika vita som mjöl! Resa till Kuba har stått högt upp på min lista länge, men jag har väl tid på mig än, då jag fortfarande är ung. Vet inte varför just en resa till Kuba är det som lockar, men ni vet till och med Christoffer Columbus sa 1492 att detta var världens vackraste plats, så varför inte?

Fixa vardagen först

Men som sagt, än så länge är det bara en dröm jag har om att åka till Kuba så väl som till andra länder. Det får väl bli ett par år med studier här först. Sedan kan man ju kanske ta ett år och åka runt. Jobba lite utomlands och njuta av det goda i livet.

 

17 Nov 2017