Ska jobba ett tag på kontor

Jag har fått ett nytt jobb, ett vikariat, som kan leda till mer. Jag vill ju jobba ett tag till, innan jag åker på nästa resa. Det är då det är bra att få olika vikariat. För det gör att när det tar slut, så kan jag åka iväg igen. Men leder detta till mer, ja då får vi se hur det blir. Jag ska börja jobba nästa vecka är det sagt. Ska sitta i ett kontorslandskap med andra och det är beställt ett höj och sänkbart skrivbord från Morekontor.se till mig. Tydligen är Morekontor ett bra ställe att köpa höj och sänkbara skrivbord så väl som kontorsmöbler från. 

Ska bli spännade med något nytt

De ska bli spännande att testa något nytt. Jobba på kontor sa jag alltid när jag var liten att jag ville. Jag tänkte inte så som andra med veterinär eller astronaut, ha ha. Men vi får se, detta kanske är ett jobb som passar mig ypperligt. Det är inte allt för svåra arbetsuppgifter heller, inga som krävde en lång utbildning i alla fall, vilket jag inte har, än. Är det så att detta passar mig så finns det ju utbildning inom administration på högskolan.

Sugen på öluff

Även om det ska bli kul att jobba är jag ju sugen på att resa, som att ta en öluff ett par månader. På en sån resa kan man ju stanna till och jobba med om man vill. 

12 Mar 2019