Släta ben året om!

Vintern, det är har tidigare varit en tid, då man som kvinna "äntligen" kan låta håret på benen växa fritt...om man vill! Man kan dölja det i ett par byxor eller varma strumpbyxor, för det är knappast tid för bara ben. Dock finns det nu ett sätt att få släta ben året om. Det genom permanent hårborttagning Stockholm. Det är ju en tanke att göra det, så slipper man att ta fram rakhyveln eller vaxet till våren! Det vore faktiskt riktigt skönt att slippa göra det fär en gångs skull!

Sköta om sig själv

Jag såg en salong som man kan få permanent hårborttagning Stockholm, och de erbjuder även en mängd andra behandlingar. Jag blir nästan lite sugen på att få rå om mig själv, ta ett par behandlingar och kanske då även ta bort hår på benen. Stället jag hittade heter Leilas hudvårdsklinik. Här kan man utöver att få hårborttagning även njuta av hudvård, ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr och massage. Det låter helt fantastiskt tycker jag!

Ta en helg för mig själv

På tal om att sköta om sig och få behandlingar. Jag skulle även gärna åka på spa snart. En hel helg, med god mat, massage och bara vara. Ni vet reflektera och återhämta sig. Då kanske det är läge att ta en permanent hårborttagning först, för på ett spa, där visar man ju benen hela tiden. I bassängen, på behandlingar, på massagen. Ja, det kanske är så det får bli!

 

17 Nov 2017