Spårsändare till hunden

För den som ofta har sin hund lös eller har en hund som rymmer lite då och då, så kan det vara bra att satsa på en spårsändare eller gps tracker. På husdjursrevyn.se kan du jämföra olika modeller. En tracker är ofta  en liten, lätt pryll som inte stör alls och som sätts på hundens halsband eller sele. De som mest använt denna pryl är jägare, som satt dem på sin jakthund, men det går som sagt lika bra att ha på sällskapshunden. Det ger en trygghet att alltid kunna se var hunden befinner sig. Det gör man ofta via en app i telefonen. 

Har du nytta av en tracker?

Om det är så att du har en hund som gärna drar iväg på egen hand då den är lös, så är det perfekt att ha ett gps tracker. Smiter den då iväg så kan du se var du ska leta efter den. En tracker är även bra om du gör aktiviteter med hunden där den rör sig på ett stort område där du inte har hunden inom direkt synhåll som när ni är ute och letar svamp eller annat.

Tractive GPS

En bra tracker är den som heter Tractive. Det är enkelt att komma igång med denna. Ladda bara dess batteri, koppla dig sedan upp mot appen och sen är du igång. Det medföljer en liten manual med allt du behöver veta och appen är enkel att använda.

13 Nov 2020