Tiderna förändras

Allting är under pågående utveckling och förändring, hela tiden. För bara några år sedan såg man snett på skönhetsingrepp. Det var något som bara ytterst fåfänga människor ägnade sig åt - eller människor med deformerade utseenden. Idag ser det väldigt annorlunda ut. Många av oss väljer att lägga både tid och pengar på att putsa på vår yta. Vi lägger oss under kniven för att förbättra våra kroppsliga proportioner, men ännu mer går vi och sprutar in botox och fillers för att föryngra våra ansikten. Det börjar bli mer regel än undantag - åtminstone i storstäderna. Och det kan väl få vara okej tycker jag? Det ligger ju i vår natur att vilja vara vackra och om medlen står till buds - varför inte utnyttja dem?

Ska testa botox

Jag har besökt lite olika skönhetssalonger genom åren. Jag går regelbundet och får ansiktsbehandling med diverse små bonusar som dermapen och sådär. Nu tänker jag faktiskt testa botox för första gången. Jag har en djup rynka mellan ögonbrynen och vill testa hur livet är utan den. Det kanske inte alls är värt pengarna, men det skadar inte att testa, tänker jag. Jag har hittat mybeautyclinic.se och ska boka en tid där nu inför jobbsäsongen. 

Har du fått någon injektionsbehandling någon gång? Hur kändes det? Blev du nöjd med resultatet? Är det värt det? Oavsett vad ni svarar så ska jag såklart testa själv och se hur det känns, men självklart är jag nyfiken på andras upplevelser också. Skriv i kommenterasfältet!

27 Aug 2020