Tips och trix med skönhetsprodukter

När det kommer till skönhetsprodukter så finns det en massa smarta tips och trix som man kan ta till sig. Det kan vara att köpa rätt sorts produkter, så som beautyline-serien, eller hitta rätt sorts smink till rätt pris. Just smink förresten, visste ni det att det är många som gör en massa misstag när de sminkar sig, utan att de vet om det? 

Vanliga sminkmisstag

Du håller din sminkborste för hårt
Ett vanligt misstag är att man håller i sin sminkborste alldeles för hårt. Det ger en hård sminkning som inte blir så bra. Bättre hålla längre ut på skaftet och röra borsten med lättare rörelser 

Ett annat misstag är att man använder vattenfast mascara varje dag! Det är inte så bra för då det är svårt att få bort så skadar man sina ögonfransar.

Sen är det ju detta med att tvätta sina sminkborstar, det är något som många missar. Det kan ge dig infektioner och inflammationer, så missa inte att göra et.

Sen finns det de som tar och använder sina produkter, i fel ordning. Då blir inte slutresultatet så bra.

Satsa på bra produkter

Det finns en massa bra skönhetsprodukter på marknaden, både smink och krämer. De som har beautyline-serien satsar på välgörenhet, viket är bra. Läs mer här om det. Sen finns det hur många bra produkter inom smink, som inte kostar så mycket utan är mer värda att köpa än de som är superdyra!

17 Sep 2018