Vore inte fel att åka på volontärresa

En dröm jag har haft, det är att åka iväg som volontär i ett annat land och hjälpa andra som behöver det. Jag har genom åren donerat, skänkt pengar och även köpt produkter av företag som skänker delar till välgörenhet, läs mer om ett av dem här. Såg att man kan kombinera "vanlig resa" med att vara volontär med om man vill. När man volontärarbetar så gör man ju skillnad. Det går att jobba med barn, djur, fattiga, miljö och mycket mer. Jag skulle vilja göra detta, kanske redan i år. Nu är det ju januari och det är en tid för nya möjligheter. 

Hjälpa på hemmaplan

Jag funderar även på att göra lite volontärarbete hemma, genom att vara med på soppkök med mera. Vi har rätt många hemlösa i vårt land, som behöver hjälp. En bra organisation som startats i Stockholm är Vid din sida. Det är för de gamla i vårt land som även är hemlösa. Mer sådana organisationer skulle det behövas och det i flera städer. 

Fortsätta skänka pengar

Jag kommer även fortsätta att skänka pengar så fort jag kan. Jag är välrdsförälder redan men funderar även på att se om det finns mer saker jag kan göra. Inte alla har så klart pengar över som jag, men om du också vill hjälpa så kan du det, genom att ge av din tid med mera. Kolla med din kommun vad som de gör som du kan hjälpa dem med.

3 Jan 2020